Smartlappenkoor Dèheurdevaneiges
gallery/logo

Evenementen

gallery/logo
gallery/logo

Zaterdag 4 juni 2016: optreden Verpleegtehuis LIDUINA, Boxtel.

We treden op in Verpleeghuis LIDUINA in Boxtel. Het is een nieuw adres waar we mogen optreden. Het blijkt een mooi nieuw ogend gebouw te zijn. Alles ziet er fris uit.

Om half drie kunnen we starten met onze zangsessie. Léon stelt ons voor. Hij houdt een onderhoudend praatje. Natuurlijk starten we daarna met ‘Mijn mooi Den Bosch’. 

We vroegen om mee te zingen. Dat werd gedaan!! Je zag vele mensen vrolijk  meezingen, alsof ze bij het koor horen. Als Léon een lied aankondigde, hoorde je soms: ‘Oh, da ken ik!’ Ja, zo hoort het toch, daar doen we het voor.

Tot de pauze zongen we veel herkenbare liedjes. Ja, herkenbaar, want veel mensen zongen mee. En dat doe je alleen, als je het lied kent. Toch?

In de pauze zag en hoorde je veel rumoer van ontspannen mensen die een drankje kregen en nuttigden. Ook wij een drankje en even plassen!

Na de pauze ‘Als je gaat’ en dan ‘Soerabaja’. Hier konden onze ‘Indonesische’ danseressen hun danskunsten laten zien.

We gingen door met o.a.’Rood Rood zijn de rozen’, ‘Butterfly’, en sloten de voorstelling af met ‘De vissers van San Juan’. Na het slotwoord van Léon namen wij afscheid met ons slotlied met de beginzin: ‘Dèheurdevaneiges’ zo heet ons koor.

Veel mensen zongen mee en zagen er vrolijk en opgeruimd uit. Daarom konden wij  na afloop ook zeggen:       ‘We hebben genoten van ons optreden’.