Smartlappenkoor Dèheurdevaneiges
gallery/logo

Evenementen

gallery/logo
gallery/logo

 

22 maart 2016. We zingen in Boswijk in Vught.

 

Als we aankomen zien we dat de ‘optreed-arena’ al goed aan het vol lopen is. Je hoort onderling ook al: ‘De fans zijn er al, nu wij nog!’ We gaan er ook naartoe. Natuurlijk moeten we eerst ‘warm’ zijn. Liny heeft de fles al klaar staan en ieder krijgt een ‘borrel’ om de stem te smeren.

 

Om ongeveer half drie gaan we naar binnen. We worden gastvrij onthaald door Nathalie. Zij heet ons welkom. Ze spreekt de mensen ook even toe: ‘Het zal zeker leuk worden. Mensen geniet er van! Veel plezier!’ Na deze woorden mag Léon het overnemen. Hij leidt in. Hij verwacht dat veel mensen bekend zijn in ‘ons’ Den Bosch. In het openingslied zullen veel herkenbare punten voorkomen. Wij starten met ‘Mijn mooi Den Bosch’. Daarna de vergelijking dat Den Bosch toch mooier is dan Parijs.

 

Er komen veel, voor het publiek bekende nummers voorbij. Je ziet dat de mensen genieten. Als je staat te zingen, kun je niet horen maar wel zien dat de mensen iets herkenbaars horen en wellicht meezingen. Dat denk ik te kunnen zien aan het bewegen van de monden. En natuurlijk aan de lachende gezichten. Ja, de meeste mensen genieten zichtbaar.

Zo’n middag met enthousiast publiek geeft mij en misschien wel iedereen, veel voldoening.

Je doet het tenslotte niet voor niets!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gallery/boswijk2
gallery/boswijk1