Smartlappenkoor Dèheurdevaneiges
gallery/logo

Evenementen

gallery/logo
gallery/logo

Dinsdag 8 november 2016  DE  BEEMDEN  in  ST. MICHIELSGESTEL

We werden heel hartelijk ontvangen. De gastheer sprak zelfs onze naam meteen goed uit!  Nu kunnen we niet meer achterblijven, we moeten dus 'vol aan de bak'. Dit klinkt misschien wat

negatief, is zeker niet zo bedoeld. Er is geen 'moeten' bij, we willen allemaal goed voor de dag

komen. Aan de reacties die we krijgen hoor ik: 'We doen het ook goed!'
In ons eerste lied moeten we natuurlijk even vertellen waar we vandaan komen.

Uit 'Mijn mooi Den Bosch'. Betere en enthousiastere vertegenwoordigers kan Den Bosch zich toch niet toewensen?  Later zingen we zelfs ook nog: 'Al moet ik kruipen naar de Sint Jan'.

De variatie aan nummers die we zingen slaat steeds goed aan. Ook hier kun je weer horen aan de toehoorders dat ze een lied herkennen. Ze zingen dan ook uit volle borst mee! Heerlijk om steeds
weer van die vrolijke, lachende, enthousiaste meezingers te zien. Je moet er voor naar St.Michielsgestel, maar dan heb je ook wat!
In ons slotlied laten we horen dat we graag een volgend jaar terug komen. Na het opruimen en inpakken hoor ik van verschillende mensen uitroepen als: 'Het was heel leuk!', 'we hebben genoten!', 'tot volgend jaar!'. Wat kan ik daar nog aan toevoegen? Het was toch leuk?, Het was toch inspirerend?, 'We willen toch graag optreden?', 'We maken toch graag ons publiek blij?'.

Ik maak er een eind aan. Nu ga ik op de toer van: 'Wat zijn we toch goed!'. En dat wil ik niet.
Maar ik heb het nu toch wel even gezegd!.