Smartlappenkoor Dèheurdevaneiges
gallery/logo

Evenementen

gallery/logo
gallery/logo

Maandag 24 oktober 2016  WOONZORGCENTRUM  THERESIA  in  VUGHT

 

Om kwart vóór zeven is het verzamelen. Iedereen 'druppelt' binnen. Apparatuur wordt klaar gezet en aangesloten. Even koffie drinken met een brandewijntje.  Wij kunnen er tegenaan!!!!
Zoals gebruikelijk beginnen we met 'Mijn mooi Den Bosch'. Er zijn wat gebruikelijke liederen die de revue passeren: 'Drink rode wijn', 'Ik trek mijn wandelschoenen aan', 'Nooit op zondag vrij'.

Het enthousiasme onder het publiek is enorm. Als een lied bekend is, wordt er mee gezongen. Niet bekend? Geen nood. Dan wordt er driftig meegeklapt!    Naast dit 'meebeleven' is er steeds bij iedereen de gulle lach.  Of wij ervoor zorgen weet ik niet, maar iedereen is blij.

Als je als koor voor zo'n enthousiast publiek staat, dan gaat je 'muziekhart' toch sneller kloppen?! Hier doen we het toch voor?
Na de pauze nog: 'Butterfly', 'Sierra Madre', en natuurlijk mag Fransje Bauer niet ontbreken met 'Heb je even voor mij?'.
Na een geslaagde avond sluiten we af met 'Jou vergeet ik niet' en ons eigen slotlied. Uit dat slotlied en de reacties van het publiek kunnen we opmaken dat we volgend jaar weer welkom zijn.

Nou Tabé dan!