Smartlappenkoor Dèheurdevaneiges
gallery/logo

Evenementen

gallery/logo
gallery/logo

Zangmiddag  Nieuwehage, woensdag 6 september 2016

De vakantie zit er op. Bijna iedereen komt gebruind naar ons eerste optreden na de vakantie.  We hebben er allemaal zin in.                De eerste repetitie gisteren was heel hoopvol. Dat belooft dus wat!!!
Natuurlijk beginnen we met 'Mijn mooi Den Bosch'.   Iedereen in de zaal geniet zichtbaar. Veel mensen zie je meedeinen, voluit lachen, soms inhaken.  Ze worden natuurlijk aangemoedigd door de vele beschikbare vrijwilligers. Ook zij genieten!!
Tot aan de pauze zingen we ongeveer een lied of 10. Na de pauze heeft iedereen er weer zin in.                                                            Het is buiten heerlijk weer, de zon schijnt in elk geval. Binnen schijnt de zon niet, maar het is toch 'erg warm'.
Leon kondigt alles aan. Na zijn verhaaltje over Duitsland en de aankondiging van 'Tanze mit mir in den Morgen' schrikt er vooraan iemand op en roept: 'JA!!!!' Het leek wel of ze zat te wachten op dit lied!
Alles ging opperbest. Wij genoten van ons eerste optreden, de gasten genoten van ons en de middag was helemaal in orde.               Wat wil je nog meer: iedereen is volledig tevreden, iedereen gaat lachend weg en wij kunnen opgelucht opruimen.                               Een betere start van het seizoen kun je je toch niet wensen??