Smartlappenkoor Dèheurdevaneiges
gallery/logo

Evenementen

gallery/logo
gallery/logo

Optreden BERLERODE, Kerkwijk 40 in Berlicum

 

We zijn hier al meer geweest. Toch blijf je je ogen uitkijken, omdat het zo'n mooi en engenieus bouwwerk is. We zijn  om half 2 verzameld en in afwachting. Binnen in de grote zaal mogen we optreden. Meestal zie je al mensen zitten. Nu niet! Zijn we niet goed? Het blijkt dat we mooi op tijd zijn, maar dat we pas om 14:30 uur gaan optreden. Ja. de bewoners wisten dit en hoeven er nu dus ook nog niet zo vroeg te zijn. Dan kletsen we maar wat. We lopen en kijken wat rond. We proberen de tijd zinvol in te vullen!
Inderdaad! Om half drie worden we aangekondigd en kunnen we losbranden. We beginnen natuurlijk met 'Mijn mooi Den Bosch'.

Van het nieuwe optreedschema zingen we: 'Nooit op zondag', 'Schön ist die Jugend', 'Het kleine café aan de haven', 'Butterfly', 'Al mot ik kruipe', 'Tanze mit mir in den Morgen', 'Heb je even voor mij', 'Een reisje langs de Rijn', 'Ave Maria'. Na de pauze werken gaan we verder met het repertoire. Tegen de tijd dat het 4 uur is, worden wij bedankt en sluiten wij af met 'Sierra Madre' en ons slotlied. Uiteindelijk kunnen we weer tevreden terugkijken op een geslaagde performance. Je kunt zien dat de vertrekkende mensen lachend weggaan. Ze zijn dus ook tevreden. Gelukkig maar!!!