Smartlappenkoor Dèheurdevaneiges
gallery/logo

Evenementen

gallery/logo
gallery/logo

Optreden in Huize Zonnelied in Ammerzode.

 

Dinsdag 20 november 2018: een hele koude dag met veel ijskoude wind. We zijn op tijd binnen, gelukkig is het warm, zoniet héééééél warm. Een heel gezellige zaal met veel enthousiast kijkende mensen. Later moet blijken of ze ook enthousiast zijn. 
We beginnen met nummer 44: Al mot ik kruipe…. Ook al gaat het over afbraak van gebouwen en hele wijken in Den Bosch, ook in Ammerzode blijkt dat een bekend verschijnsel.

Gelukkig, we mogen blijven. 


De mensen wiegen enthousiast met de muziek mee. We horen het niet, maar we zien dat ze uit volle borst meezingen. In de pauze drinken we iets en kijken wat rond in de hal. Daar hangt een houten bord met tekst. Daar staat op dat men hier plezier heeft, steeds opnieuw begint, dat elkaar vergeeft en laat zien dat men bij elkaar hoort. Dit bord blijkt in mijn ogen geen overbodige tekst te hebben. Wat er staat, klopt inderdaad, voor zover ik heb kunnen ervaren. Aan de foto’s kun je ook zien dat mensen mee beleven, dansen en deinen. Gezelligheid troef!! We maken de middag vol met smartlappen die iedereen mee kan zingen. Ze zingen ook mee!
Een zeer geslaagde middag. In ons eindlied zeiden we dat we terug zouden komen. Volgens reacties mag dat ook. Tot de volgende keer dus! Bedankt voor de gezelligheid en goede ontvangst.

Bert Frencken