Smartlappenkoor Dèheurdevaneiges
gallery/logo
gallery/logo
gallery/logo

EEN GESLAAGD OPTREDEN VAN SLK ‘DÈHEURDEVANEIGES’ BEZORGDE DE BEWONERS VAN WZC.HUIZE THERESIA EEN HEERLIJKE AVOND.

 

Maandagavond 24 september 2018 beleefden de bewoners van WZC. Huize Theresia te Vught een paar gezellige uurtjes. Met een leuk gekozen repertoire verraste ons koor de vele aanwezigen en menigeen zong vele liedjes spontaan mee.
Er heerste een zeer gemoedelijke sfeer in de mooie en huiselijk ingerichte recreatieruimte, het gaf de leden van het koor een extra stimulans om op deze avond goed te presteren .
En zoals de gastvrouw eerder al opmerkte ‘dat ons koor al meerdere keren een zangavond in Huize Theresia had verzorgd’  gaf het koor dan ook een echt ‘thuisgevoel’. Het gekozen repertoire sloeg geweldig aan bij de bewoners en hun gasten, en ondersteunt door twee voortreffelijk spelende accordeonisten, Peter en Frans,  kon de avond dan ook niet ‘stuk’.
Met gezellige ‘meezingers’ wist het koor de toehoorders optimaal plezier te laten beleven; dus werd er gezellig meegezongen, werd links en rechts gezellig meegedeind en hier en daar zag je ook de handjes de lucht in gaan. Het koor wist met het gevarieerde repertoire zowel voor als wel na de pauze de aandacht van de bewoners vast te houden, de tijd ‘vloog derhalve om’.


Er waren momenten gedurende ons optreden die ook ontroerden; kinderen die hun ouder liefdevol begeleidden en trachtten om die ouder zoveel mogelijk van de zang mee te laten genieten!
Ook de gastvrouw en de overige aanwezige dames deden er alles aan om het de bewoners naar de zin te maken. Ofschoon zij niet immer de dank mogen ervaren die ze verdienen blijven deze gastvrouwen toch telkens hartelijk en professioneel hun werkzaamheden verrichten, een welgemeend compliment hiervoor is zeker op zijn plaats! Rond de klok van negen uur kondigde Léon de laatste twee liedjes aan en nadat deze ook weer vol verve gepresenteerd waren kwam aan een geweldig geslaagde avond een einde. De gastvrouw van deze avond nodigde ons koor graag uit voor een hernieuwd optreden het volgend jaar, een optreden waar de koorleden nu al naar uitkijken, temeer daar menig koorlid persoonlijk door bewoners werd bedankt voor de bijzonder gezellige en geslaagde avond. Welnu, lieve bewoners, van harte hopen onze koorleden u een volgende keer weer met mooie luister- en meezingliedjes te mogen verrassen. Tot dan.
Peter Trum